Tafatte Manchester United gikk på årets første tap

Harry Maguire trodde han hadde berget poeng for Manchester United. Så satte Adama Traoré fart. Spanjolen løp fra alt og alle, spilte fri Alex Iwobi som plasserte ballen kontrollert i mål. Dermed stakk Fulham av med alle tre poengene på Old Trafford. Etter en kamp der Fulham hadde dominert og Manchester United slet stort, trodde Harry Maguire han hadde berget poeng da han utlignet til 1-1 i det 89. minutt. Tidligere i kampen hadde Calvin Bassey sendt gjestene i føringen. Det endte med 1-2-tap for et Manchester United-lag som ikke imponerte lørdag ettermiddag, og dette var deres første tap i 2024. Tapet betyr at avstanden opp til Aston Villa og en topp fire-plassering øker. Villa seiret nemlig 4-2 over Nottingham Forest lørdag ettermiddag og er nå åtte poeng foran Manchester United.

Feb 24, 2024 - 19:30