Sterk borteseier for Newcastle - slo Aston Villa

Aston Villa har vært et av Premier Leagues beste hjemmelag denne sesongen. Tirsdag kveld fikk de det tøft mot Newcastle. 1-3-tapet var Birmingham-klubbens første på hjemmebane i 2023/24-sesongen. To scoringer signert midtstopper Fabian Schär sørget for 2-0-ledelse for Newcastle til pause, og vondt ble til verre da den spanske venstrebacken Alex Moreno skled ballen inn i eget nett i et forsøk på å avverge scoring. I samme situasjon fikk han et svært ublidt møte med egen stolpe. Dermed sto det 3-0 til Newcastle, og selv om Ollie Watkins reduserte 20 minutter før full tid og fikk en annen scoring annullert for offside, kom det aldri noen ordentlig sluttspurt fra Aston Villa. Unai Emerys menn ligger imidlertid fortsatt på 4. plass i Premier League. Newcastle er på sin side nummer 7, men fikk et ordentlig skår i gleden tirsdag kveld: Svenske Alexander Isak forlot banen med skade, og akkurat nå er Newcastle ganske tynne på topp. I de øvrige Premier League-kampene slo Crystal Palace Sheffield United 3-2, mens oppgjøret mellom Fulham og Everton endte målløst.

Jan 31, 2024 - 08:30