Reiten med straffedobbel i Chelsea-seier – smell for Maanum og Arsenal

Guro Reiten scoret de to første målene fra straffemerket da Chelsea slo Everton 3-0 i engelsk superliga. Landslagsprofilen var sikker fra ellevemeteren i det 27. og 72. minutt. Det tok Reiten opp i tre ligamål for sesongen. Hun ble byttet ut etter snaut 80 minutters spill. Kort tid etter økte Erin Cuthbert hjemmeledelsen. Chelsea står med fire strake seirer i serien og topper tabellen tre poeng foran Manchester City. Elise Stenevik spilte hele kampen for Everton, som ligger på 10.-plass etter fire strake nederlag. Arsenal snublet og tapte overraskende 1-2 borte mot West Ham. Frida Maanum slapp til som innbytter for gjestene i sluttminuttene. Smellen gjør at Arsenal er seks poeng bak toppen. Tidligere på dagen scoret Celin Bizet Ildhusøy det som så ut til å bli Tottenhams vinnermål i 1-1-møtet borte mot Liverpool. Vertene, med Sophie Román Haug på banen, utlignet helt på tampen. Lisa Naalsund kunne glede seg over Manchester Uniteds 2-0-seier over Brighton på eget gress. Hos gjestene spilte Guro Bergsvand og Elisabeth Terland samtlige minutter, mens Maria Thorisdottir ble byttet ut mot slutten. (NTB)

Feb 5, 2024 - 01:30