Musiala-dobbel og ny Kane-scoring da Bayern vant

Harry Kane skåret sitt 22. mål denne sesongen i Bayern Münchens 3-0-seier over Hoffenheim i Bundesliga fredag. Supertalentet Jamal Musiala (20) scoret to ganger. 20-åringen scoret første etter 18 minutter før han doblet ledelsen 20 minutter før slutt. Like etterpå ble Grischa Prömel utvist for gjestene før Kane la på til 3-0 på overtid. Engelskmannen har tatt tysk fotball med storm siden overgangen fra Tottenham i fjor sommer. Det har blitt 22 mål på 16 seriekamper så langt. Nærmeste utfordrer i kampen om toppscoretittelen er Sehrou Guirassy fra Stuttgart. Sistnevnte står med 17 nettkjenninger. Bayern er ett poeng bak serieleder Leverkusen etter 16 kamper. (©NTB)

Jan 12, 2024 - 23:30