Burnley mistet seieren på overtid mot Luton

Uten Sander Berge så Burnley lenge ut til å ta tre viktige poeng i Premier League, men bunnrival Luton reddet 1-1 i overtiden. Begge de nyopprykkede lagene ligger under nedrykksstreken i den engelske toppdivisjonen etter litt over halvspilt sesong. Luton var spillemessig best den første halvtimen, men det var vertene som tok ledelsen etter 36 minutter. Zeki Amdouni fikk stå alene i feltet og sette den første ballen i nettet. Det så lenge ut til å holde, men på overtid dukket Carlton Morris opp i feltet og stanget inn utligningen. Burnley ropte på frispark da de mente keeper James Trafford ble hindret. VAR så på situasjonen, men endret ikke hoveddommer Tony Harringtons beslutning. Dermed endte det med poengdeling. Sander Berge var ikke med for Burnley. Han måtte nylig stå over en kamp i FA-cupen etter å ha pådratt seg rødt kort i sist PL-kamp mot Aston Villa. Det er ikke kjent hva som holdt Berge utenfor Burnley-troppen fredag. (NTB)

Jan 12, 2024 - 23:30