Graham Hansen scoret i storseier - Barcelona til semifinale

Barcelona, som blir Branns motstander i mesterligaens kvartfinale, lekte seg til semifinale i den spanske cupen med 8-0 over Sevilla. Caroline Graham Hansen scoret Barcelonas sjette mål i det 40. minutt. De to andre i hjemmelagets angrepstrio, Mariona Caldentey og Salma Paralluelo, scoret to ganger hver. Det gjorde også midtbanestjernen Aitana Bonmatí, mens innbytter Ariana Arias satte punktum. Ingrid Syrstad Engen spilte hele kampen i Barcelonas midtforsvar, mens Graham Hansen ble byttet ut i det 76. minutt. Athletic Bilbao er også klar for semifinale. Tenerife ble slått 7-6 på straffespark etter 1-1. De to siste kvartfinalene spilles torsdag.

Feb 7, 2024 - 22:30