Glimt tilbake på tabelltoppen

Ulrik Saltnes blei kampens helt då Bodø/Glimt vann 1-0 borte mot FK Haugesund på søndag. Eit mål av det spektakulære slaget sendte Glimt tilbake på tabelltoppen i Eliteserien. Den første store sjansen kom då Patrick Berg satte frisparket i stolpen like før 30 spelte minutt. Dermed gjekk begge lag i garderoba med stillinga 0-0. I andre omgang gjekk det vegen for bortelaget. Nordlendingane beit seg fast etter eit hjørnespark på heimelaget sin banehalvdel. Saltnes vendte opp og lobba ballen på utroleg vis over målvakt Egil Saltnes og i mål. Brann overtok tabelltoppen i laurdag, men gultrøyene frå Bodø har to kampar til gode. Med siger over Haugesund og tre nye poeng er dei dermed tilbake på tabelltoppen.

Jun 2, 2024 - 20:30