Storhamar knuste Vålerenga - vant 8-0

Storhamar har allerede sikret seriemesterskapet, men aktet ikke å la serietoer Vålerenga stoppe seiersrekken. Det ble 8-0-seier i lørdagens toppkamp. Det er lagets 26. seier på rad i eliteserien ishockey. Hamarlaget slettet en 23 år gammel rekord med sin 22. strake seier i begynnelsen av måneden. Etter landslagspausen er rekorden forbedret fire ganger. Seriemesterskapet var i boks da Comet Halden ble slått 10-0 foran 5721 tilskuere torsdag, og lørdag gjorde Storhamar kort prosess med sin nærmeste serierival. Mål av Eirik Salsten, Jacob Berglund og Sander Hurrød sørget for 3-0-ledelse før det var spilt 14 minutter. Andreas Dahl økte to ganger i midtperioden før Martin Johnsen satte inn et straffeslag til 3-0-seier også i den perioden. I siste periode kom også Peter Quenneville og Andreas Martinsen på scoringslista. (NTB)

Feb 24, 2024 - 19:30