Ruud utklasset i første sett – Tsitsipas vant i Monte-Carlo

Casper Ruud kom til kort i finalen av Masters-turneringen i Monte-Carlo. Stefanos Tsitsipas vant kampen 6–1, 6–4. Nordmannen åpnet svakt og tapte det første settet 1–6 mot Stefanos Tsitsipas. Han hevet spillet betraktelig i det andre settet. Ruud fikk tre muligheter til å bryte på stillingen 3–3, men klarte ikke å vippe kampen over i sitt spor. På stillingen 5–4 brøt Tsitsipas Ruud – og avgjorde matchen. Det er tredje gang Tsitsipas vinner i Monte-Carlo. Ruud tok seg til finalen etter å ha slått verdensener Novak Djokovic i semifinalen. Snarøya-gutten har vært i seks finaler på Masters-nivå eller høyere, men har ennå til gode å vinne. PS! Casper Ruud klatrer fra 10.- til 6.-plass på verdensrankingen etter Masters-turneringen i Monte-Carlo. Tirsdag spiller han ATP 500-turnering i Barcelona, der det er ventet at Rafael Nadal gjør comeback etter skade.

Apr 14, 2024 - 17:00