Norske stjerner på benken mot Italia

Både Ada Hegerberg, Frida Maanum og kaptein Maren Mjelde starter på benken i EM-kvalifiseringskampen mot Italia i kveld. Norge stiller ellers med følgende lag: Cecilie Fiskerstrand i mål. Tuva Hansen, Guro Bergsvand, Thea Bjelde og Mathilde Harviken utgjør forsvaret. Ingrid Syrstad Engen, Vilde Bøe Risa og Guro Reiten starter på midtbanen, mens Caroline Graham Hansen, Celin Bizet og Sophie Roman Haug starter i angrep. Ada Hegerberg har hatt skadeutfordringer de siste månedene og har kun spilt 24 minutter siden mars. 14 av de minuttene var i mesterligafinalen, der Barcelona vant 2-0 mot Hegerbergs Lyon. Norge har tre poeng etter to kamper i sin EM-kvalifiseringsgruppe. De norske kvinnene vant 4-0 i første kamp mot Finland. I andre kamp mot Nederland tapte landslaget 1-0. Kveldens kamp mot Italia er derfor viktig for å henge med i kampen om å komme seg til Europamesterskapet i Sveits i 2025. Kampen kan du se på NRK fra klokken 17:45, eller følge live på nrk.no.

May 31, 2024 - 17:30