«Moi» sendte FC København til europacup

Mohamed Elyounoussi ble matchvinner da FC København slo Randers 2-1 og sikret seg kvalifiseringsspill til serieligaen. Landslagsspilleren scoret et pent vinnermål ti minutter ut i 2.-omgangen i Parken. Elyounoussi la også opp til FCKs utligning et snaut kvarter ut i oppgjøret. FC København måtte spille fredagens omspillskamp fordi laget bare ble nummer tre i superligaen denne sesongen. Det skilte fire poeng opp til seriemester Midtjylland. Så sent som i mars spilte FCK åttedelsfinale mot Manchester City i Champions League, men i sommer må klubben nøye seg med kvalifisering til serieligaen. Turneringen er den lavest rangerte av Uefas tre europacuper. Birger Meling satt på FCK-benken gjennom hele hjemmekampen mot Randers. For gjestene noterte Simen Bolkan Nordli 76 minutter. Randers fikk sjansen til å ta seg til Europa etter å ha vært det beste laget i nedrykksgruppen i sluttspillfasen. (©NTB)

May 31, 2024 - 23:30