Historisk seier for futsalkvinnene

Tiller-spillerne Andrea Holm Aune og Mari Kristine Vik scoret målene da Belgia ble slått 2-1 i Norges aller første futsallandskamp for kvinner. 1300 tilskuere hadde tatt veien til Kolstad Arena, og de fikk se det norske laget imponere i den historiske kampen. Vik gjorde forarbeidet til ledermålet med et raid på venstresiden. Hun fant klubbvenninnen inne foran mål, og Aune scoret fra kort hold. Aune imponerte og fikk prisen som banens beste. Hun kom til flere store sjanser, men det var Vik som doblet ledelsen etter en soloprestasjon i 2. omgang. Først slo hun tunnel på en motspiller, så skjøt hun mellom beina på keeper. Belgia reduserte, men greide aldri å utligne, og de norske kunne juble for seier. Lagene møtes igjen onsdag. (NTB)

May 14, 2024 - 23:30