Bursdagsbarnet Højlund scoret igjen - Manchester United slo West Ham

Rasmus Højlund markerte sin egen bursdag med å score i sin fjerde kamp på rad da Manchester United slo West Ham 3-0 på hjemmebane søndag. Højlund fyller 21 år denne søndagen. Dansken hamret de røde djevlene i føringen på vakkert vis etter 23 minutters spill. En årvåken Casemiro taklet ballen til Højlund som dro av en mann og klinte til med høyrefoten. Like etter pause doblet Alejandro Garnacho ledelsen som gikk via en West Ham-forsvarer og i mål. Samme mann fastsatte sluttresultatet til 3-0 seks minutter før slutt. West Ham hadde sine muligheter, men upresise avslutninger, nøling foran mål og en god Andre Onana i Manchester United-buret sørget for ingen West Ham-mål. Seieren er Manchester Uniteds tredje på rad. For bare noen dager siden slo de Wolverhampton på dramatisk vis. De er nå oppe på 6. plass i Premier League, seks poeng bak Tottenham, som lørdag mistet seieren mot Everton på overtid. Et skår i gleden for de røde djevlene var at Lisandro Martinez måtte gå av med skade i 2. omgang. Manchester United-trener Erik ten Hag sier det ikke ser bra ut. – Veldig dumt for ham, veldig dumt for laget, sier han. Neste utfordring for Erik ten Hags menn er borte mot Aston Villa. West Ham, som ligger på 7. plass, skal på sin side møte Martin Ødegaard og Arsenal i neste kamp.

Feb 4, 2024 - 19:30