Ruud fortsetter å håve inn millioner

Med finaleplass i prestisjetunge Roland-Garros vil Casper Ruud allerede ha tjent mer penger denne sesongen enn det han gjorde i løpet av hele fjorårssesongen. Dagen før nordmannen går i gang i storturneringen i Paris, har han tjent om lag 2,43 millioner dollar. Finaleplass i Roland-Garros vil bety ytterligere 1,2 millioner dollar. Det vil ta nordmannen opp i 3,5 millioner, snaue 400.000 mer enn det som var tilfelle for hele fjoråret. Det blir sjette gang Ruud setter føttene sine på grusen i den første runden i Paris. De fire første årene endte det med 2. runde og 3. runde (tre ganger). De to siste årene har han tatt seg til finalen. Ruud har tidvis demonstrert stjernetakter i årets sesong. I februar tok han seg til to strake finaler i Mexico, før han i Masters-turneringen i Indian Wells nådde kvartfinalen. I begynnelsen av april nådde han finale i Masters-turneringen i Monte-Carlo, der blant andre Djokovic ble beseiret på veien. Finaletapet mot Stefanos Tsitsipas ble revansjert i Barcelona en uke senere. For få dager siden gikk han til topps i Genéve. Øverst på inntjeningstoppen denne sesongen har Jannik Sinner en solid luke til sine konkurrenter. Den italienske verdenstoeren har tjent 4,46 millioner euro, mye av det takket være finaletriumfen i Australian Open. (NTB)

May 27, 2024 - 10:30