Real Madrid slet seg til kvartfinale etter tøff Leipzig-motstand

Real Madrid og Leipzig møttes til den andre og avgjørende åttedelsfinalekampen i mesterligaen. Spanjolene ledet 1-0 etter første møte i Tyskland, men fikk det ikke helt til å stemme i Madrid. Hjemmepublikumet i Spanias hovedstad pep da lagene forlot banen i pausen. For det var gjestene som hadde styrt kampen og skapt de fleste sjansene i første omgang. Likevel var det likt og målløst før hvilen. I underkant av ti minutter ut i andre omgang røk Vinícius Júnior og Leipzigs kaptein Willi Orbán i tottene på hverandre etter en takling. Brasilianeren fikk det gule kortet etter å ha dyttet Orbán. Få minutter senere lot han heller beina tale for seg selv. Etter et kontringsangrep med assist fra Jude Bellingham satte Vinícius Júnior 1-0-målet. Reals ledelse ble kortvarig. Orbán svarte med å utligne med hodet. Kampen endte 1-1, og Real sikret så vidt avansementet i mesterligaen.

Mar 7, 2024 - 01:30