«Moi» og Haaland scoret - City enkelt videre i mesterligaen

En hel haug av nordmenn var i aksjon i mesterligaen onsdag kveld, og flere av dem markerte seg. Både Mohamed Elyounoussi og Erling Braut Haaland scoret da Manchester City tok seg enkelt videre. De lyseblå, som er regjerende mestere, er klare for kvartfinale etter å ha slått København 6-2 over to kamper. Begge kampene endte 3-1 i favør engelskmennene. Det var en helnorsk aften i Manchester denne onsdagen. Erling Braut Haaland og Oscar Bobb startet for City, Mohamed Elyounoussi startet for København og det var et helnorsk dommerteam, med Espen Eskås som hoveddommer. Manchester City tok på sedvanlig vis kontroll tidlig, og allerede etter fem minutter ledet de. Manuel Akanji styrte ballen i mål etter et hjørnespark, og bare minutter senere doblet Julian Alvarez etter en grusom keepertabbe fra Kamil Grabara. FCK slo tilbake ved «Moi», som scoret et lekkert mål. Han gikk fra egen banehalvdel, passerte flere i lyseblått, kombinerte med en lagkamerat og plasserte ballen forbi Ederson. Det lille håpet FCK hadde ble slukket av Erling Braut Haaland da han kontant banket inn Citys tredje for kvelden. Med den scoringen tangerte han City-legenden Sergio Agüero i antall mesterliga-scoringer. Det var nordmannens 41. i turneringen. City vant 3-1, 6-2 sammenlagt, og er dermed klare for kvartfinalen. De trekkes fredag 15. mars.

Mar 7, 2024 - 01:30