Real Madrid festet grepet i gullkampen – smadret Girona 4-0 i toppoppgjøret

Et knippe kunstscoringer gledet hjemmepublikummet da Vinicius og Jude Bellingham bidro sterkt til at Real Madrid slo gullrival Girona 4-0 i La Liga. Dermed øker avstanden mellom de to tetlagene til fem poeng i favør Real Madrid. Vinicius sendte vertene foran med et prosjektil etter kun få minutter spilt. Brasilianeren transporterte ballen inn fra venstrekanten før han hamret ballen i motsatt hjørne. – En nydelig scoring og en perfekt start for Real Madrid, sa TV 2-ekspert Simen Stamsø Møller. Ti minutter før sidebyttet orkestrerte Vinicius og Bellingham en angrepssymfoni av de helt sjeldne. Førstnevnte fant lagkameraten med en utsidepasning, før det engelske vidunderbarnet selv rundet målvakten og doblet vertenes ledelse. Kort tid etter pause la Bellingham på til 3-0 etter en flott prestasjon fra Vinicius. – En utrolig oppvisning fra de to, skrøt Stamsø Møller. Rodrygo gjorde vertenes fjerde etter 60 minutter, mens bommet på straffespark på overtid. Girona har imponert stort denne sesongen. Overraskelseslaget har kun tapt to seriekamper og er nummer to på tabellen uavhengig av Barcelona og Atletico Madrids resultater søndag. (NTB)

Feb 10, 2024 - 22:30