Kolstad klar for NM-finale – knuste Haslum i semifinalen

Kolstad er finaleklar i NM etter å ha slått Haslum 33-26 i semifinalen lørdag. I kampen om tittelen møter de enten Elverum eller Kristiansand. Regjerende NM-mester Kolstad sikret seieren etter en overlegen andreomgang, men fikk tøff kamp i innledningen. Haslum gikk rett i strupen på Christian Berges menn og ledet 4-1 da det var spilt fem minutter. Kolstad våknet utover i førsteomgangen og fikk etter hvert oppgjøret inn i sitt spor. Til pause ledet de 16-12. Trønderne stakk ytterligere fra etter hvilen og ledet med sju mål snaue ti minutter inn i andreomgangen. Haslum var sjanseløse på å hente inn forspranget, og det endte med sjumålsseier. Kolstads stjernespiller Sander Sagosen ledet an med sju scoringer. Gabriel Setterblom hadde også en god kamp og scoret fem av Kolstads mål. Haslums Stig-Tore Moen Nilsen noterte seg for hele ni fulltreffere. Elverum og Kristiansand møtes til kamp om den andre finaleplassen senere lørdag. Finalen spilles søndag. (NTB)

Feb 24, 2024 - 19:30