Pellegrino fortsatte målformen til ingen nytte – full Earthquakes-kollaps i sluttminuttene

Amahl Pellegrino fortsetter å score i Major League Soccer. Lørdag ble det imidlertid 1-5-tap for San Jose Earthquakes etter en helsprekk i sluttminuttene. Tidligere Bodø/Glimt-spiller Pellegrino satte inn sitt femte ligamål for sesongen da han utlignet til 1-1 tidlig i annen omgang i bortekampen mot New York City. Pellegrino lurte hjemmelagets offsidefella og satte ballen sikkert i nettmaskene alene med New York-keeper Matt Freese. Deretter gikk imidlertid mye galt for Earthquakes. I løpet av kampens ti siste minutter scoret vertene ikke mindre enn fire ganger og sørget for at Pellegrino og lagkameratene gikk på en tung smell. 33-årige Pellegrino startet lørdagens kamp til venstre i Earthquakes-angrepet. Han spilte samfulle 90 minutter. I Bodø/Glimt leverte Pellegrino sine beste år i karrieren og endte med utrolige 55 ligamål på 71 kamper. I fjor slo han dessuten rekorden for antall målpoeng i én sesong da han scoret 24 mål og fikk 16 assist. Storspillet til Pellegrino de siste årene har gjort at mange norske supportere har talt Pellegrinos sak i landslagssammenheng. Birk Risa spilte hele lørdagens kamp for New York City. Den costaricanske innbytteren Alonso Martinez ble kampens store spiller med tre scoringer i avslutningen. (©NTB)

Jun 1, 2024 - 11:30