Leverkusen slapp med skrekken

Bayer Leverkusen fortsatte rekken uten tap da de snudde til 2-1-seier helt på tampen hjemme mot Hoffenheim i Bundesliga lørdag ettermiddag. Leverkusen har hatt en lei tendens til å komme bakpå, før så å redde uavgjort eller seier i sluttminuttene den siste tiden. Lørdagens hjemmekamp ble heller ingen unntak. Maximilian Beier sendte Hoffenheim i ledelsen etter 33 minutter, men igjen reddet Leverkusen det i sluttminuttene. Først utlignet Robert Andrich med to minutter igjen på klokken, før Patrik Schick fullførte snuoperasjonen ett minutt på overtid. Leverkusen er fortsatt ubeseiret denne sesongen og har mulighet til å sikre seg tre trofeer. I tillegg til den store ledelsen i Bundesliga er de fortsatt med i både cupen og europaligaen. I Bundseliga leder de med 13 poeng ned til Bayern München før de møter Borussia Dortmund klokken 18:30.

Mar 30, 2024 - 18:30