Botheim scoret i Allsvenskan-debuten

Erik Botheim fikk en kanonstart på Allsvenskan-karrieren da han scoret i Malmös 5-1-seier borte mot Norrköping i sesongens første kamp lørdag. Botheim startet på topp og trengte ikke mer enn 32 minutter før han satte inn 2-0. Lasse Berg Johnsen (Malmö) og Daniel Eid (Norrköping) spilte også hele kampen for sine respektive lag. Botheim signerte i slutten av januar for Malmö etter å ha spilt for Serie A-klubben Salernitana siden sommeren 2022. Før lørdagens Allsvenskan-debut hadde 24-åringen allerede rukket å notere seg med tre mål på fire cupkamper for blåtrøyene. To av de kom da han sikret cupfinalebillett i 4-0-seieren over Halmstad for et par uker siden. (NTB)

Mar 30, 2024 - 18:30