Chelsea-smell mot ti mann

Med én mann mer i en hel omgang klarte Chelsea å gi fra seg ledelsen to ganger da det endte 2-2 hjemme mot Burnley. Like før pause fikk Burnley-spiller Lorenz Assignon sitt andre gule kort da han lagde straffe. Cole Palmer chippet iskaldt inn straffesparket, og Chelsea hadde skaffet seg et strålende utgangspunkt for tre nye poeng. Slik gikk det altså ikke. Joshua Cullen utlinget rett etter pause, og resten av omgangen ble frustrerende for hjemmelaget i London. Med drøye ti minutter igjen kom imidlertid den forløsende scoringen, nok en gang signert Palmer. Men Chelsea klarte ikke å stå imot, og kun tre minutter senere utlignet Dara O'Shea for gjestene. Dermed fikk Sander Berge – som spilte hele kampen – og Burnley med seg poeng selv med én mann mindre. Burnley ligger på 19.-plass i Premier League, fire poeng bak Nottingham Forest på sikker plass. Chelsea er nummer 11.

Mar 30, 2024 - 18:30