Håndballgutta vant målrik test mot Nederland

Norge slet med å få stell på forsvarsspillet, men hadde nok angrepskrutt til å slå Nederland 38-35 i Golden League-turneringen i håndball. Norge ledet 20-18 halvveis. Offensivt stemte mye, men det var knapt med keeperredninger. Den trenden fortsatte også i 2. omgang. – Vi spiller veldig godt i angrep, men ikke like bra i forsvar. Strukturelt sett var vi OK bakover, men vi får ikke til taklingene, sa assistenttrener Martin Boquist til TV 2 i pausen. Norge står med 14 seirer, én uavgjort og ett tap mot Nederland siden 1990. I EM-sluttspillet blir det trolig et møte med nederlenderne i hovedrunden. Norges siste testkamp før EM er mot Egypt søndag. Polen venter som første motstander i mesterskapet, og kampen er lagt til Berlin. (©NTB)

Jan 6, 2024 - 17:30