Haaland målløs da City vant

Erling Braut Haaland gikk målløs av banen da Manchester City slo Bournemouth 1-0 lørdag kveld. Phil Foden scoret kampens eneste mål. Haaland var involvert i scoringen: Hans skudd ble reddet av Neto i Bournemouth-buret, men returen gikk rett til Foden, som enkelt kunne bredside inn kampens eneste scoring. Haaland fikk en tøff dag på jobben med vanskelige arbeidsforhold. Han kom til noen muligheter, men gikk målløs av banen. Han ble byttet ut i det 76. minutt. Seieren sender City helt opp i ryggen på serieleder Liverpool. Bare ett poeng skiller de to topplagene.

Feb 24, 2024 - 22:30