Dos Santos vant igjen

Alison dos Santos leverte på 400 meter hekk nok en gang under Diamond League-stevnet i Stockholm søndag kveld. Han knuste resten av feltet og løp inn til seier på tiden 47,01. – En ny supertid av dos Santos. Han leverer sin tredje strålende tid i løpet av våren, sier Jann Post. Karsten Warholm var ikke med i løpet i Stockholm. Brasilianeren kom rett fra Bislett Games der han satte den beste tiden på 400 meter hekk denne sesongen. Da løp han inn til 46,63 og vant over Karsten Warholm på hans egen hjemmebane. Stevnet i Stockholm pågår nå, og det kan du se på NRK. Narve Gilje Nordås løper 3000 meter klokka 18:39.

Jun 2, 2024 - 20:30