Brann-kvinnene ned på jorda – 1-1 mot Røa

Fire dager etter 10-0-seieren over Arna-Bjørnar kom Branns kvinnelag ned på jorda og måtte kjempe for å få 1-1 mot Røa i egen storstue. Det var første gang Brann avga poeng siden 2-4-tapet for LSK i serieåpningen midt i mars. Røa tok ledelsen tidlig i 2. omgang etter hjørnespark. Serven fra Cassandra Bogere ble bokset ut av keeper Aurora Mikalsen. I returrommet sto Mari Nyhagen, som dempet ballen og lempet den inn. Mina Bell Folland prøvde å nikke, men ballen seilte over henne og inn i mål. Brann-spillerne mente at Folland var i offsideposisjon og håpet på en fløyte, men ble ikke hørt. Nyhagen så ut til å bli matchvinner inntil Tomine Svendheim utlignet i det 79. minutt med et skudd i lengste hjørne. LSK Kvinner slo tilbake dagen etter å ha fått poengtrekk på grunn av dårlig klubbøkonomi. Stabæk ble slått 3-2 i LSK-hallen med scoringer av Asdis Halldorsdottir, Katrine Winnem Jørgensen og Tonje Erikstein. Lyn slo tabelljumbo Arna-Bjørnar 1-0 med scoring av Luisa Galteland et snaut kvarter før slutt, mens det ble 1-1 mellom Åsane og Kolbotn. Rundens storkamp mellom serieleder Vålerenga og toer Rosenborg startet en time etter de øvrige kampene. Den er målløs ved pause. (NTB)

May 15, 2024 - 20:30