Bjørnsen og Barthold danske seriemestere

Sebastian Barthold og Kristian Bjørnsen scoret to mål hver da Aalborg knepent vant den tredje og avgjørende finalekampen i det danske håndballsluttspillet. Tittelen var i boks etter 27-26 over Fredericia. En redning fra Danmarks keeperstjerne Niklas Landin i siste minutt sikret Aalborg seieren. Det er første gang på tre år at klubben står igjen som danske mestere. GOG var på tronen de to siste sesongene. Barthold har vært i Aalborg i sju år og vunnet DM-finalen fire ganger. Lørdag klarte svogeren Bjørnsen det for første gang siden han ble hentet til Danmark i 2021.

Jun 1, 2024 - 20:30