Wild-nedturen fortsetter i Zuccarellos skadefravær

Minnesota Wilds krisesesong i NHL blir stadig verre. Torsdag ble det et nytt tap, mens Mats Zuccarello fortsatt var ute med skade. Nordmannen var tilbake på trening tidligere i uka. Han er sårt savnet. Zuccarello er den nest beste Wild-spilleren på poengstatistikken denne sesongen. Torsdag ble det tap på hjemmeis da Tampa Bay Lightning vant 4–1. Etter en målløs førsteperiode rykket Tampa ifra i midtperioden da Darren Raddysh scoret to ganger. Victor Hedman la på til 3–0 i tredje periode. Zach Bogosian reduserte for Wild, men Brandon Hagel punkterte kampen da han stjal pucken og satte den i tomt bur. Det er det fjerde tapet på rad for Wild. Zuccarellos lag står med 16 seirer, 17 tap og fire kamper som har gått til forlenget spilletid denne sesongen. Wild ligger nest sist i sin avdeling og fjerde sist i Western Conference. (NTB)

Jan 5, 2024 - 08:30