Voldsom West Ham-kollaps: Fra 3-1-ledelse til 3-4-tap

West Ham ledet 3-1 mot Newcastle, og hadde tilsynelatende full kontroll. Så snudde Newcatle-kampen. Og til slutt, etter noen heseblesende sluttminutter, sto Newcastle igjen med en 4-3-seier. Det til tross for at de avsluttet kampen med én mann mindre. Harvey Barnes ble til slutt den store helten for Newcastle med et vakkert langskudd som sikret seieren for «The Geordies». Det begynte veldig bra for Newcastle, som bare etter noen minutter tok ledelsen ved Alexander Isak. Men Michail Antonio utlignet, Mohammed Kudus sendte West Ham i føringen og Jarrod Bowen økte ledelsen. Så gikk alt galt for David Moyes og West Ham. Isak reduserte fra straffemerket, før Harvey Barnes scoret to på tampen og sikret seieren. Anthony Gordon ble utvist på overtid, men Newcastle rodde i land seieren og er nå bare poenget bak West Ham på tabellen. Newcastle er nummer åtte bak West Ham på syvende.

Mar 30, 2024 - 18:30