Vipers med viktig seier i Mesterligaen

Vipers Kristiansand nedkjempet slovenske Krim Ljubljana med 29–23 i mesterligaen i håndball lørdag. Anna Vjakhireva og Jamina Roberts bidro med sju mål hver i triumfen, mens keeper Katrine Lunde sto en god kamp. Vipers står med fire triumfer på de ti første kampene i puljespillet. De to beste i puljen går rett til sluttspillet, mens de fire neste skal inn i første utslagsrunde. Vipers, som står med tre strake mesterligatitler, må trolig nøye seg med å kjempe om en plass i utslagsrunden. Slovenske Krim er en direkte konkurrent i den kampen. På tabelltopp er Team Esbjerg, som tidligere lørdag vant ved hjelp av et tosifret antall scoringer av både Nora Mørk og Henny Reistad. Franske Metz er også sterke og ser foreløpig ut til å ta seg direkte til sluttspillet sammen med Esbjerg. Det gjenstår fem kamper i puljespillet. Kampen startet jevnt før Vipers satte opp farten mot slutten av omgangen. Da skaffet de seg 14-12-ledelse inn til hvilen. Etter pause beholdt Vipers tomålsledelsen en stund før de med ti minutter igjen økte til 24–20. Det forspranget mistet de ikke på vei mot seier. Vipers gjester Esbjerg i neste runde. (NTB)

Jan 13, 2024 - 20:30