Unggutt herjet da Liverpool knuste Chelsea: – Banens soleklare ener

Conor Bradley (20) noterte seg med både mål og assist da Liverpool vant 4-1 hjemme over Chelsea i Premier League onsdag kveld. Dermed beholder Liverpool luken sin på fem poeng ned til Manchester City på 2.-plass på tabellen. Liverpool fikk en drømmestart på kampen da Diogo Jota dro av to mann og banket vertene i ledelsen etter 23 minutter. – For en scoring. Han gjør absolutt alt selv. Han er i kjempeform, kommenterte Andreas Toft på Viaplay. Med fem minutter igjen av omgangen satte 20 år gamle Conor Bradley inn sitt første mål for Liverpool. – De 38 minuttene til Bradley har vært pur magi, og her kroner han en strålende omgang med å time et helt riktig løp i helt riktig rom. Det er en glitrende scoring, kommenterte Lars Tjernås. Og Liverpool fikk muligheten til å virkelig sette spikeren i kista da Benoît Badiashile taklet Jota innenfor 16-meteren. Dessverre for hjemmepublikummet banket Darwin Núñez straffen i stangen. I pausen tok Mauricio Pochettino ut både kaptein Ben Chilwell, Noni Madueke og Conor Gallagher. Inn kom Malo Gusto, Mykhailo Mudryk og Christopher Nkunku. Men i stedet for å få noen umiddelbar effekt av byttene, var det heller Dominik Szoboszlai som sendte Liverpool opp i 3-0 med en nydelig heading. Supertalentet Bradley sto for assisten. – Det går ikke an å slå en crosspasning noe særlig bedre. Akkurat nå tror jeg at han kunne bedt ballen om å prate, for i kveld klarer han absolutt alt, skrøt Tjærnås etter Bradleys innlegg. Også i studio etter kamp vanket det skryt for Bradley. – Han var banens soleklare ener, sa Viaplays ekspert Tor Ole Skullerud. Nkunku satt inn et trøstemål på tampen av kampen, men det hjalp lite da Luis Díaz økte til 4-1 med elleve minutter igjen på klokken. (NTB)

Jan 31, 2024 - 23:30