Tomasgaard fortsatt i medaljekampen i Laser-VM

Den norske seileren Hermann Tomasgaard vant én og ble nummer seks i mandagens to første finaleseilaser i Laser-VM i Australia. Drøbak-seileren er dermed godt inne i gullkampen i Adelaide med totalt 20 poeng etter å ha strøket sjuendeplassen fra søndag. Det er australieren Matt Wearn som leder med 16 poeng foran briten Michael Beckett med 17 poeng. Det var finaleseilaser i et gull-, sølv- og bronse-felt. Mesterskapet avsluttes 31. januar der de ti beste fra gullfeltet seiler i en dobbelttellende medaljefinale. Christoffer Sørlie er nummer 27 med 88 poeng. Han hadde 26.- og 47.-plass under mandagens seilaser. (NTB)

Jan 29, 2024 - 14:30