Terland matchvinner på overtid

Elisabeth Terland sørget for at Brighton vant 3-2 mot Bristol City med sin matchvinnerscoring fem minutter på overtid. Et innlegg fant den norske landslagsspilleren i feltet, og hun banket ballen opp i krysset. Det var Terlands andre scoring i kampen, og hennes niende i den engelske toppdivisjonen denne sesongen. Bare Manchester City-spiss Khadija Shaw med 12 og Chelsea-spiller Lauren James med 10 har flere enn den norske 22-åringen. I tillegg til Terland, spilte den norske forsvarsduoen Maria Thorisdottir og Guro Bergsvand hele kampen for Brighton. Klubben fra den britiske sørkysten tok med seieren et langt steg bort fra Bristol på jumboplass. Med uavgjort ville det bare skilt to poeng mellom lagene, men Terlands matchvinnerscoring sendte Brighton opp på åttendeplass – seks poeng foran Bristol.

Jan 21, 2024 - 18:00