Tennis: 16 år gammel russer slo ut Jabeur

Den 16 år gamle Mirra Andrejeva slo til med å slå ut sjetteseedede Ons Jabeur i 2. runde av Australian Open i strake sett. Den tunisiske spilleren har vært i finalen i tre Grand Slam-turneringer, men ble fullstendig tatt på sengen av den russiske tenåringen. Andrejeva satte virkelig sin meritterte motstander på plass. Med ungdommelig mot brukte hun bare 20 minutter til å ta hjem det første settet med 6-0. Hun fulgte opp med å ta det andre settet 6-2. Før Jabeur nærmest skjønte noe som helst var kampen over. – I det første settet spilte jeg flott tennis. Ærlig talt så forventet jeg det ikke. Jeg er kjempeglad for å kunne vise toppnivået mitt, sa hun. Franske Diane Parry er motstander i tredje runde. Den danske veteranen Caroline Wozniacki måtte si takk for seg i 2. runde. Også hun tapte for en russisk spiller. Maria Timofejeva vant 1-6, 6-4, 6-1. Wozniacki hadde wild card til turneringen. (NTB)

Jan 17, 2024 - 08:30