Sørloths Villarreal med flause i cupen

Alexander Sørloth scoret i straffekonken, men måtte se at sitt Villarreal ble slått ut av den spanske cupen av et lag fra nivå tre i 16.-delsfinalen. Med 20 minutter igjen av bortekampen mot Unionistas de Salamanca, ble den norske landslagsspissen byttet inn. Drøye ti minutter senere fikk han se at Ilias Akhomach skrudde Villarreal i ledelsen med et praktfullt langskudd. Vertene utlignet imidlertid på et straffespark ved Alfred Planas rett før slutt, og etter målløse ekstraomganger ble det straffekonk. Sørloth gjorde jobben da han måtte score på Villarreals femte straffe, men La Liga-klubben tapte til slutt 6-7 i straffekonken. Dermed er den ti år gamle klubben Unionistas blant de 16 siste lagene i den spanske cupen.14 av de gjenværende klubbene spiller til daglig på øverste nivå, mens Tenerife er igjen fra nivå to.

Jan 8, 2024 - 20:30