Salah reddet Egypt fra flause i mesterskapsåpningen

Liverpool-stjernen Mohamed Salah scoret på straffespark sju minutter på overtid i Egypts 2-2-kamp mot Mosambik i åpningen av afrikamesterskapet søndag. Mosambik har aldri vunnet en kamp i afrikamesterskapet. Dermed hadde det vært et skikkelig sjokk om de skulle slå Egypt, som har vunnet mesterskapet sju ganger. Mostafa Mohamed sendte Egypt oppskriftsmessig i ledelsen etter bare to minutter, men i løpet av tre minutter i annen omgang sørget Witi og Clésio for at Mosambik overraskende ledet. Føringen holdt de på helt til langt inne i overtiden. Da fikk Egypt straffe etter en VAR-sjekk. Salah var sikker og sørget for poengdeling. Tidligere søndag spilte Nigeria og Guinea 1-1. (NTB)

Jan 14, 2024 - 23:30