Reiten og Mjelde senket Paris

Både Guro Reiten og Maren Mjelde fant nettmaskene da Chelsea sikret seg seieren i mesterligaens gruppe D med 4-0 over Paris FC. Reiten satte inn Chelseas 3-0-mål etter 74 minutter, mens Mjelde økte til 4-0 fem minutter senere. Chelsea startet derimot uten Reiten, mens Mjelde dannet stopperpar med Kadeisha Buchanan. Reiten kom inn på stillingen 2-0 og fikk med seg en snau halvtimes spill. London-laget tok tidlig kommandoen og tok ledelsen 1-0 etter ti minutter da Fran Kirby uhindret fikk heade ballen i mål. Mia Fishel økte til 2-0 etter 37 minutter. Også det på en heading inne i feltet. Reitens scoring kom kvarteret før slutt da hun snappet ballen inne i feltet på en svak avklaring og misforståelse blant de to Paris-stopperne og målvakten. Det var Reitens tredje mål denne sesongen. Mjelde hadde tatt turen opp i angrep på en corner og stusset ballen videre i mål etter 79 minutter. Det var hennes første mål for Chelsea denne sesongen. (NTB)

Jan 30, 2024 - 23:30