Ny sesong uten titler for Ronaldo i saudisk fotball

En skuffet Cristiano Ronaldo forlot banen gråtende etter at hans Al-Nassr tapte cupfinalen i Saudi-Arabia mot Al-Hilal. Kampen ble avgjort på straffespark. Dette var portugiserens andre sesong med laget i golfstaten uten det edleste metallet. Etter 1–1 ved full tid og målløse ekstraomganger, måtte fredagens kamp avgjøres på straffespark. Det endte 5–4 til Al-Hilal. Hele tre spillere måtte forlate banene med røde kort i løpet av kampen, blant dem Al-Nassrs målvakt David Ospina, som tok ballen med hendene utenfor 16-meteren tidlig i andre omgang. Cupfinalen fredag gikk bare fire dager etter at Al-Nassr endte på andreplass i landets toppserie, 14 poeng bak nettopp Al-Hilal. Et lyspunkt da var at Ronaldo satte ny scoringsrekord på én sesong, med 35 mål. (NTB)

Jun 1, 2024 - 11:30