Ny målfest for juniorkvinnene i håndball-VM – klar for hovedrunden

Norges kvinnelige håndballtalenter lagde målfest også mot Japan i junior-VM i Nord-Makedonia. Laget er allerede videre til hovedrunden. Etter 35-18 over Taiwan onsdag ble det 35-24 over Japan torsdag. Fredagens kamp mot Danmark avgjør bare hvem som tar med seg poeng videre til hovedrunden. Kampen mot Japan ble aldri spennende. Norge ledet 20-12 ved pause og kunne nøye seg med å øke ledelsen med tre mål i den andre omgangen. Selin Kamburce fra Aker ble norsk toppscorer med sju mål, mens klubbvenninnen Stella Kruse og Fjellhammer-spiller Emma Egge Edner scoret fire ganger hver. Ti norske spillere tegnet seg på scoringslista. Danmark har slått de to asiatiske lagene i gruppa med hele 40 måls margin til sammen, mens Norge har 28 plussmål etter sine to første kamper. I hovedrunden venter motstand fra Ungarn og Sør-Korea. De har også vunnet sine to første kamper. De to beste i hver hovedrundegruppe tar seg til kvartfinale. (©NTB)

Jun 20, 2024 - 22:30