NHL-suksessen fortsetter for Lilleberg – bidro til Lightnings femte strake seier

Emil Martinsen Lilleberg og Tampa Bay Lightning surfer videre på medgangsbølgen i NHL. Lørdag ble Buffalo Sabres slått 3-1. Seieren var den femte strake. Lilleberg og Lightning har hatt stor suksess den siste tiden, og lørdag var nordmannen igjen på isen for Florida-klubben. 22-åringen fikk drøye 14 minutter med spilletid på veien mot en ny triumf. Målpoeng ble det imidlertid ikke. I stedet scoret Nicholas Paul og Tyler Motte hvert sitt mål med 52 sekunders mellomrom i åpningsperioden og la grunnlaget for at seiersrekken kunne fortsette. I midtperioden reduserte Dylan Cozens for Sabres, men Calvin de Haan punkterte kampen ved å sette pucken i tomt mål drøye minuttet før slutt i den tredje. Svenske Jonas Johansson var tilbake i Lightning-målet for første gang siden nyttårsaften. Han bokførte 26 redninger på veien mot den solide seieren. Lørdagens kamp var Emil Lillebergs sjette i NHL. Alt tyder på at det blir mange flere i tiden som kommer. Lilleberg har spilt godt for Lightnings farmerlag Syracuse Crunch i AHL. Det gjorde at han nylig ble hentet inn i Lightning-troppen. Sjansen som bød seg har han grepet med begge hender. (©NTB)

Jan 21, 2024 - 00:00