Klappet sammen i siste test før EM – gikk nesten ti minutter uten å score

Norge mistet helt grepet og rotet seg inn i en lang måltørke i 23-28-tapet for Egypt i Golden League-turneringen i håndball. Generalprøven gikk ikke slik landslagssjef Jonas Wille så for seg. Norge ledet 13-10 til pause og hadde god kontroll i forsvar, men etter hvilen ble det bråstopp i angrep. En rekke bom og stolpetreff gjorde at håndballgutta gikk ni minutter og 46 sekunder uten å score. Egypt gikk dermed fra 14-17 til 20-17. Erik Thorsteinsen Toft stoppet tørken med et kanonskudd da det var drøyt et kvarter igjen i Odense. Norge reduserte til 20-21, men nærmere kom man ikke. Norge går i gang med EM-sluttspillet mot Polen 11. januar. Kampen er lagt til Berlin. (©NTB)

Jan 7, 2024 - 17:30