Keeperstjerne skadet etter 28 sekunder i Englands hjemmetap

Mary Earps fikk ikke den jubileumskampen hun håpet på. Englands målvakt pådro seg hoftetrøbbel i åpningsminuttet av 1-2-kampen mot Frankrike. Hun satte seg ned på St. James' Park-gresset i Newcastle etter 28 sekunder. Da hadde Earps akkurat sendt ballen videre til en lagvenninne helt uforstyrret. Manchester United-keeperen fikk behandlet høyrehoften i flere minutter ute på banen. Hun reiste seg opp med tårer i øynene og prøvde å spille videre, men det ble raskt klart at det ikke gikk. Etter åtte minutter ble Earps erstattet av Hannah Hampton. Det skjedde i hennes 50. kamp for England. I 2022 var burvokteren med på å vinne EM, og i fjor ble det et knepent finaletap for Spania i VM. Fredagens kamp var en del av kvalifiseringen til neste års EM-sluttspill i Sveits. Beth Mead ga de engelske vertene ledelsen, men Élisa De Almeida sørget for 1-1 til pause. Etter sidebytte ble Marie-Antoinette Katoto fransk matchvinner. Frankrike står med full pott (ni poeng) etter tre runder, mens Sverige og England har fire poeng. Irland ligger sist uten poeng. De to beste fra puljen går direkte til EM-sluttspillet i Sveits neste år, mens de to andre må ut i omspill. (©NTB)

May 31, 2024 - 23:30