Ishockeylandslaget tapte første VM-oppkjøringskamp 1-3 for Danmark

Et ungt norsk ishockeylandslag innledet VM-oppkjøringen med å tape 1-3 for Danmark på bortebane i Odense. Tobias Johanssons utvalgte kom under etter snaue ti minutter da laget måtte spille tre mot fem. Nick Olesen scoret, og samme mann ga danskene 2-0 fire og et halvt minutt før første pause. Henrik Haukeland voktet det norske målet og fikk litt bedre arbeidsforhold utover i kampen da de norske spillerne hadde fått matchtempoet inn i kroppen. I midtperioden klarte dessuten Thomas Berg Paulsen å sette reduseringen til 1-2 på en retur fra den danske målvakten. Mikkel Aagaard fastsatte resultatet i tomt norsk mål mot slutten av kampen. (NTB)

Apr 11, 2024 - 22:30