Hegerberg scoret i sjuende ligakamp på rad

Ada Hegerberg gjorde Lyons fjerde mål i 4-1-seieren over Reims i fransk toppfotball lørdag ettermiddag. Dermed står Hegerberg med scoring i sju strake seriekamper. Sist 28-åringen avsluttet et oppgjør i ligaen uten mål, var helt tilbake til 10. november i fjor. Da vant Lyon likevel 5-0. Hegerberg scoret riktignok heller ikke da Lyon spilte 2-2 mot Slavia Praha i mesterligaen onsdag. Lyon topper tabellen med ti poeng ned til Paris Saint-Germain, som har én kamp mindre spilt. Eugénie Le Sommer sendte Lyon i ledelsen etter et snaut kvarter, og hun doblet den fem minutter senere. Elleve minutter før pause sendte Sara Däbritz vertene opp i 3-0, mens Shana Chossenotte reduserte rett før hvilen. Fem minutter inn i andre omgang scoret Hegerberg kampens siste mål da hun økte Lyons ledelse til 4-1. (NTB)

Feb 3, 2024 - 16:30