Hauge scoret i Glimt-comebacket

Jens Petter Hauge slo til med mål ti minutter ut i Bodø/Glimt-returen da svenske Malmö ble knust 4-0 i Marbella torsdag. Det var knyttet stor spenning til comebacket til de to tidligere Glimt-heltene Hauge og Håkon Evjen. Førstnevnte brukte kort tid på å vise seg fram da han satt ballen kontant i mål etter et godt Glimt-angrep. Sekunder senere bidro Hauge igjen i nordlendingenes offensiv. 24-åringen var årvåken, snappet opp en svak Malmö-pasning og slo inn til Ulrik Saltnes. Etter mye om og men ble ballen kranglet inn i mål. Glimts seier kom med en bismak. Runar Espejord har lenge slitt med skader, og har ikke spilt en tellende kamp siden september. Etter å ha blitt byttet inn måtte han kaste inn håndkleet bare åtte minutter senere. Han holdt seg til baksiden av låret. Kjetil Knutsen og Glimt har dermed et spissproblem før kampene mot Ajax i conferenceligaen. Erik Botheim debuterte for Malmö mot sine gamle lagkamerater, men fikk ikke vist målform. Han ble byttet ut etter 71 minutter. Bodø/Glimt har vært på den spanske kysten i flere uker for å lade opp til dobbeltoppgjøret mot Ajax. Neste uke tar laget turen til Amsterdam for første oppgjør i turneringens første utslagsfase. (NTB)

Feb 8, 2024 - 16:30