God Hovland-start i PGA-mesterskapet – Schauffele med rekord

Viktor Hovland leverte fem birdier og er tre slag under par etter første runde av majorturneringen PGA-mesterskapet. 26-åringen har hatt en tøff start på sesongen etter at han i fjor vant PGA-sluttspillet. Han har blant annet stått over flere turneringer. Foran helgens turnering i Louisville, Kentucky ble det kjent at Hovland har gjenopptatt samarbeidet med treneren Joe Mayo. Tre slag under par på første runde gir en foreløpig 8.-plass. Hovland ble nummer to i fjorårets utgave av PGA-mesterskapet. Xander Schauffele har fått en mildt sagt god start på turneringen. Amerikaneren gikk første runde ni slag under par og tangerte historiens beste runde i majorsammenheng. 62 slag på runden er rekord i PGA-mesterskapets historie.

May 17, 2024 - 00:30