De Rossis drømmestart i Roma fortsatte med brakseier

Paolo Dybala scoret to ganger da Roma slo Cagliari 4-0 i Serie A mandag. Dermed ble den nye treneren Daniele De Rossis drømmestart i klubben forlenget. Klubbhelten De Rossi overtok som trener da Jose Mourinho fikk sparken nylig. Siden har pilene pekt solid oppover for den italienske hovedstadsklubben. Fire strake seirer er nå fasiten. Mandag sto Lorenzo Pellegrini og Dean Huijsen for scoringene ved siden av Dybala. Pellegrinis mål var hans tredje på tre ligakamper og bidro til å løfte Roma til femteplass på tabellen. Kun ett poeng skiller opp til Atalanta på den viktige fjerdeplassen. 19 år gamle Huijsen, en nederlandsk forsvarsspiller som er på lån fra Juventus, satte inn sitt første mål for klubben med en heading kvarteret ut i annen omgang. Trener De Rossi ble stor i helt i Roma i løpet av sine 17 år som spiller i klubben. Nå er han i ferd med å bli elsket av fansen også som trener. Kommende helg venter en stor oppgave når serieleder Inter Milan er motstander på hjemmebane. (©NTB)

Feb 6, 2024 - 07:30