Bundesliga-eventyret fortsetter for Bayer Leverkusen – slo tittelrival Bayern München 3-0

Xabi Alonso og Bayer Leverkusen slutter ikke å sjarmere med strålende fotball. Lørdag festet de grepet om seriegullet med 3-0-seier hjemme mot Bayern München. Josip Stanisic, som er lånt ut fra Bayern til Leverkusen, scoret det første målet fra kloss hold før pause. Etter hvilen doblet Alex Grimaldo ledelsen med en fantastisk avslutning etter et kunstangrep, før Jeremie Frimpong scoret vertenes tredje på overtid. Xabi Alonsos mannskap har fortsatt til gode å tape en ligakamp denne sesongen. Fasiten etter 21 kamper er 17 seirer og fire uavgjort. Lørdagens seier gjør at luken ned til Bayern er fem poeng med 13 gjenstående runder. En sensasjonell Leverkusen-tittel vil i så fall bety enden på rekken med elleve strake ligagull til Bayern. (NTB)

Feb 10, 2024 - 22:30