Borge kjemper om topplassering

Celine Borge (25) gikk fredagens runde i majorturneringen i Washington på ett slag over par, men holder en viss kontakt med teten og ligger på delt 18.-plass. Borge startet imponerende på den andre runden da hun noterte birdie på sitt første hull (hull 10), samme hull som hun torsdag måtte tåle en dobbeltbogey på. Det ble også birdie på 15. hull, og dermed lå Borge på tre slag under par totalt i turneringen. Men på turen ut fra klubbhuset skulle hun få mer trøbbel. Bogeyer på 1., 4. og 5. hull sørget for at Borge var tilbake på par totalt og ett slag over par for runden. Hun reddet seg litt inn med en birdie på hull sju, men noterte en ny bogey på hull ni. Kvinnenes PGA-mesterskap arrangeres i Sammamish like utenfor Seattle og er årets 3. majorturnering. I tilsvarende turnering i fjor endte Borge på delt 39.-plass. Duoen Sarah Schmelzel (USA) og Amy Yang (Sør-Korea) deler teten i storturneringen på seks slag under par. For Borge skiller det bare to slag opp til 9.-plassen før hun slår ut på tredje runde klokken 19.55 norsk tid lørdag. (©NTB)

Jun 22, 2024 - 10:30