Sveits hamlet opp med franskmennene i EM

Det ble en jevnt gruppespillskamp mellom Sveits og Frankrike i EM i Tyskland søndag kveld. Lagene i gruppe A fulgte hverandre tett fra start, og det sto 14–14 til pause. I andre omgang dro franskmennene sakte, men sikkert ifra. De blåkledde ledet med tre mål, da sveitserne scoret tre på rad og det var likt igjen, 24–24. Med ett minutt igjen, ble sveitsiske Lukas Laube tildelt tominutteren, og Frankrike fikk straffekast. Men Melvyn Richardson traff stolpen. Kampen ender uavgjort 26-26, og Sveits feirer som om det hadde vært seier. Sveits gikk på et kjempetap mot Tyskland 10. januar, mens Frankrike sikret seg to poeng mot Nord-Makedonia. Frankrike leder i skrivende stund gruppe A med tre poeng, mens Sveits ligger på en foreløpig tredjeplass. Tyskland møter Nord-Makedonia senere Søndag.

Jan 14, 2024 - 20:30